www.drevja.com Hovedside Ti. 17. sep. 2019
Meny

Drevja barnehage
Granmoen skole
Verktøysmia  

Tovenveien Velf.

Bysprinten
Mosjøen Båtforening
Norges veteranforb
Vefsn jeger- og fisk

Sangen om fjellet


Værvarsel Drevja

 


 


Redaktør:
Webjørn Solli
webjorn.solli (a)
gmail.com

Toven Idrettslag 1946
07.11.2006 22:35
Hovedside >
5. mai 1946 Generalforsamling
Følgende referat ble gitt av sekretæren i skigruppa:

Toven IL har i denne sesong holdt 2 treningsrenn med henholdsvis 4 og 7 deltakere, ett utvidet klubbrenn med 36 deltakere og langfredag klubblangrenn og utvidet klubbhopprenn med innbydelse av Drevja, Drevvatn og Ømmervatn IL. I merkerennet har 17 deltatt. Når deltakelsen i lagets renn har vært liten skyldes det nok ikke så mye manglende interesse for skisporten som mangel på skiutstyr.

En må også ta i betraktning at lagets medlemstall er lite, og da det blir de samme som skal starte i rennet som må ordne med arrangementet, brøyte løype osv., blir det et altfor stort forhåndsarbeide for løperne. Her burde de mer passive idrettsinteresserte være på plass og gjøre sitt arbeide. Sitt ikke heime neste skisesong dere, og vente på resultatet i avisen!

Møt fram til løypebrøyting og hjelp til så våre aktive skiløpere får bedre treningskår! For med det kommer pågangsmotet, og vi kan få enda større glede av deres prestasjoner i konkurransen med andre lag.

4. mai 1946, A. Kr. Haukenes

11/2 - 1946: Søknad til Nordland skikrets om å få arrangere et 4x10 km stafettløp med 2x6 skudd, den 3. mars 1946. Med innbydelse av idrettslagene på strekningen Grane - Bossmo.

9/2 - 1946: Søknad til Nordland skikrets om å få holde merkerenn, og om å få tilsendt regler, propagandastoff angående dette renn.

7/2-1946: Søknad til Nordland skikrets, Sulitjelma, om å bli opptatt som medlem
Tilbake

Historielinker
Digitalarkivet
Folkeskatten 1691-1696
Halsøy songkor 
Hamnøya - bilder
Helgeland Historielag
Historiske kilder
Holmen gård 
Kulturminnesøk
Oladalens venner
Roy Søfting-slekt
Vefsn Slekthistorielag

web: info helgeland